czech flagslovakia flag
Blog
"Příručka" pro střelce z kuše
01.11.2021 Ostatní
"Příručka" pro střelce z kuše
Plánujete nebo jste již pořídili nějakou kuš? Nevíte jak o ní pečovat, nebo si nejste jistí jak jí správně používat? Pak je tento článek přímo pro vás... číst celé
Zobrazit všechny články

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti GSG Příbram s.r.o., se sídlem Slepá 355, 26101 Příbram, IČ 26429934, Spisová značka: C 81635 vedená u Městského soudu v Praze (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

"Příručka" pro střelce z kuše
01.11.2021 Ostatní
"Příručka" pro střelce z kuše
Plánujete nebo jste již pořídili nějakou kuš? Nevíte jak o ní pečovat, nebo si nejste jistí jak jí správně používat? Pak je tento článek přímo pro vás... číst celé
Historie a počátky lukostřelby
06.10.2021 Ostatní
Historie a počátky lukostřelby
Lukostřelba je v současné době velmi populární. Důkazem budiž velký zájem o osvojení si znalostí, jak se správně naučit střílet z luku. Ale kde to vla... číst celé
Jak vybrat šípy? - Začínám s lukostřelbou
28.04.2020 Ostatní
Jak vybrat šípy? - Začínám s lukostřelbou
Stručný návod na výběr vhodných šípů pro začátečníky. číst celé
Oprava poškozeného končíku dřevěného šípu
01.05.2019 Ostatní
Oprava poškozeného končíku dřevěného šípu
Malý návod na výměnu končíku z dřevěného šípu (VIDEO). číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.